PopisKONTAKTNÍ A TERÉNNÍ PRACOVNÍK
Kontaktní a terénní pracovník pro Valašské Meziříčí a okolí!
POŽADUJEME: věk min. 21 let, VOŠ a VŠ vzdělání v oblasti sociálních a zdravotních služeb (sociální práce, adiktologie apod. Popřípadě SŠ s maturitou + absolovování Kurzu pracovníka v sociálních službách), orientace v sociálních službách a znalost zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách.Trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost a vyjasněný vztah k drogám. Komunikativnost, schopnost empatie a navazování kontaktů. Spolehlivost, zodpovědnost, schopnost týmové i samostatné práce. Znalost práce na PC. Výhodou je předchozí dobrovolnická práce nebo zaměstnanecká praxe v adiktologických či jiných sociálních zařízení.
NÁPLŇ PRÁCE: práce v kontaktním centru a v jejich přirozeném prostředí s uživateli nealkoholových návykových látek. Aktivní vyhledávání a kontaktování nových klientů. Zajištění běžného provozu kontaktního centra a mapování drogové scény v dané lékalitě.
NABÍZÍME: zajímavou a různorodou práci, odpovídajcící finanční ohodnocení, 25 dnů dovolené, možnost dalšího odborného vzdělávání, práci pod supervizí a odborným vedením, zázemí zavedené a stabilní neziskové organizace. Nástup od 1.7.2019, možnost prodloužení pracovní smlouvy.
PRVNÍ KONTAKT: pouze e-mailem, ne osobně ani telefonicky. Všem uchazečům se ozveme. Podmínkou výběrového řízení je zaslání strukturovaného životopisu a motivačního dopisu na e-mail: kc-klic@seznam.cz
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěOhrada 1879, 755 01 Vsetín 1 Mzda minimálně22000 Kč Mzda maximálně25000 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-07T03:33:52

Společnost

AGARTA z. s
  • AGARTA z. s
  • Kontakt : Naďa Filipová
  • E-mail : kc-klic@seznam.cz
  • Adresa : Ohrada 1879, 755 01 Vsetín 1

Klíčová slova

práce

sociálních

terénní

možnost

znalost

schopnost

službách

práci

kontaktní

dalšího