PopisŠÉF dispečer/ka mezinárodní přepravy
Jsme společnost Fénix s.r.o., která byla založena již roku 1995. Za dobu působení naší společnosti na poli autodopravy jsme nasbírali mnoho zkušeností, které nám umožňují poskytovat kvalitní a spolehlivé služby našim klientům.
Hledáme dalšího člena týmu do kanceláře v Čáslavi, kterého by tato práce bavila nebo už přesně ví, že se tomuto věnovat chce. Nebráníme se začátečníkům v oboru, ale uvítáme i zkušené a ostřílené dispečery.
Co byste dělali? Vytěžování vlastního vozového parku. Komunikace se zákazníky a řidiči. Monitorování zásilek v průběhu přepravy. Efektivní plánování tras. Vyhledávání a realizace transportů. Koordinoval tým.
Co byste měli umět? Znalost zeměpisu Evropy, přehled o trasách a destinacích. Orientaci v mapových podkladech. Samostatný, zodpovědný přístup k práci. Praxe a zkušenosti na obdobné pozici - výhodou. Kultivovaný projev v ČJ. Angličtina či jiný jazyk výhodou.
Připravili jsme pro Vás: Moderní stabilní společnost s dynamickým rozvojem. Motivující finanční ohodnocení dle pracovního výkonu jako jsou bonusy, příspěvek na dovolenou, mobilní telefon, nadstandardní lékařská péče, příspěvek na pojištění, stravenky v plné výši, vzdělávací kurzy či školení, příspěvek na sport/kulturu, volný čas, zvýhodněné půjčky zaměstnancům, firemní akce, vlastní organizace náplně práce a individuální rozpočet na osobní růst, vánoční prémie aj.. Možnost osobního rozvoje a pracovního růstu. Trvalý pracovní poměr
V případě zájmu neváhejte posílat životopis případně s pár slovy o vás. Je možné i volat.

Minimální vzděláníBez vzdělání SměnnostJednosměnný provoz PracovištěFÉNIX, s.r.o. P, Pod Nádražím 1608, Čáslav-Nové Město, 286 01 Čáslav Mzda minimálně35000 Kč Mzda maximálně45000 Kč Nastoupit od2019-05-10

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-10T03:07:31

Společnost

FÉNIX, s.r.o.
  • FÉNIX, s.r.o.
  • Kontakt : Martina Pipolyová
  • Telefon : +420 720 027 027
  • E-mail : martina@fenix-doprava.cz
  • Adresa : FÉNIX, s.r.o. P, Pod Nádražím 1608, Čáslav-Nové Město, 286 01 Čáslav

Klíčová slova

příspěvek

pracovního

byste

společnost

práce

telefon

výkonu

bonusy

dovolenou

mobilní