PopisŠpičkové zpracování plechu, na kterém se podílí i práškové lakování, to je značka naší práce! Jsme dynamicky se rozvíjející, exportní firma v oblasti strojírenství (zpracování plechu na zakázku) a tepelné technice. Mezi naše zákazníky patří nadnárodní společnosti včetně výrobců z oblasti kolejových vozidel. Víme, že úspěch firmy závisí na našich zaměstnancích.
Náplň práce: Povrchová úprava dílů nanášením práškových barev.
Nedovedete si představit, co budete dělat?
Nepoužíváme ředidla, pracujeme s práškovými barvami na bázi mletého plastu. Noví zaměstnanci se nejprve naučí správně navěšovat výrobky určené k lakování, pak zkusí (pod vedením zkušených kolegů) v kabině lakovat výrobek ruční pistolí. V kabině pracuje vždy dvojice zkušených lakýrníků/lakýrnic a my bychom byli rádi, abyste i vy mezi ně patřili.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: vyučení je výhodou, zájemce ZAUČÍME! manuální zručnost, samostatnost, pečlivost, schopnost se učit novým věcem,
Co vám můžeme nabídnout: určitě vás zaučíme a pomůžeme v začátcích, motivující finanční ohodnocení, pomůžeme vám získávat nové znalosti o tomto oboru, stravenky, týden dovolené navíc, příplatek za ztížené prac.podmínky, příplatek za odpolední nebo noční směnu, příspěvek na penzijní připojištění, příplatek za odpolední nebo noční směnu, příspěvek na penzijní připojištění.
V případě zájmu volejte v PO -PÁ 8:00 - 18:00hod, nebo pište na uvedený email.
Minimální vzděláníNižší střední odborné SměnnostTřísměnný provoz PracovištěBOKI Industries a.s. P, Okružní 600, 285 22 Zruč nad Sázavou 1 Mzda minimálně18000 Kč Mzda maximálně25000 Kč Nastoupit od2019-05-10

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-10T03:07:31

Společnost

BOKI Industries a.s.
  • BOKI Industries a.s.
  • Kontakt : Renata Chroustová
  • Telefon : +420 734 390 266
  • E-mail : renata.chroustova@bokigroup.eu
  • Adresa : BOKI Industries a.s. P, Okružní 600, 285 22 Zruč nad Sázavou 1

Klíčová slova

příplatek

zkušených

příspěvek

zpracování

znalosti

zaučíme

pomůžeme

odpolední

noční

směnu