PopisVedení skladu potravin, zajišťování a dohled nad dodržováním nutrničních tabulek a správné gastronomické skladby, stanovení technologických postupů a jejich kalkulace při výrobě jídel včetně kontroly jejich dodržování, sestavování jídelních lístků, atd. Praxe v oboru min. 3 roky, organizační a řídící předpoklady pro práci ve vedoucí pozici, samostatnost, spolehlivost, komunikační schopnosti. Dotovaná strava, příspěvek na penzijní připojištění, 5 týdnů ŘD, aj. Výše mzdy dle započitatelné praxe (min. 16 230Kč). Kontakt e-mailem. Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěSvat. Čecha 1110, 688 01 Uherský Brod 1 Mzda minimálně16230 Kč Nastoupit od2019-08-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-11T03:13:26

Společnost

Střední odborné učiliště Uherský Brod
  • Střední odborné učiliště Uherský Brod
  • Kontakt : Eva Jurásková
  • E-mail : podatelna@sou-ub.cz
  • Adresa : Svat. Čecha 1110, 688 01 Uherský Brod 1

Klíčová slova

min

praxe

vedení

organizační

řídící

předpoklady

práci

vedoucí

pozici

samostatnost