Popis*
OZP
Chcete s námi rozdávat radost? Jste vyrovnaní, umíte být na straně výzvy i podpory? Jste respektující osobou?
Umíte být samostatní a zároveň spolupracující a sdílející v týmu? Máte zájem rozvíjet se v komunikačních dovednostech a být součástí sebeřídícího týmu?
Jsme svobodná firma, zaměstnáváme lidi s různými hendikepy, různých povah a chování, lidé u nás mohou projevit sebe a být v souladu s celistvostí, to je, že se každý jednotlivec i firma jako celek držíme sdílených etických a morálních principů. Jsme lidmi pro lidi.
Nečekejte, že to u nás bude jednoduché, bez práce a úsilí. Nečekejte u nás hierarchickou strukturu a plnění úkolů podle plánu nadřízeného. Nečekejte posty a pozice. Nečekejte, že vás budeme postrkovat k aktivitě a k činnostem. Nečekejte, že u nás svoboda znamená, že si děláte, co chcete a to bez hranic. Nečekejte, že vaše ego bude ve středu dění. Nečekejte, že v naší firmě existuje více důležitá práce nad prací méně důležitou.
Jsme svobodná firma plná života, pokud se k nám chcete přidat, napište nám o sobě a pošlete životopis na safusova@cedrovatka.cz

Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěKřižíkova 918/32, 407 46 Krásná Lípa u Rumburka Mzda minimálně18000 Kč Nastoupit od2019-06-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-15T03:06:57

Společnost

CEDROVATKA, sociální družstvo
  • CEDROVATKA, sociální družstvo
  • Kontakt : Pavlína Šafusová
  • Adresa : Křižíkova 918/32, 407 46 Krásná Lípa u Rumburka

Klíčová slova

nečekejte

firma

svobodná

práce

nadřízeného

činnostem

aktivitě

postrkovat

pozice

posty