PopisKontakt e-mailem
Popis:
Na této klíčové pozici budete spolu s naším kreativním a rychle rostoucím týmem spravovat oblast Data Privacy, tj. dosahování souladu s předpisy v oblasti ochrany osobních údajů. Budete podporovat procesy posuzování dopadů na soukromí (PIA) a datová práva (DSR) z procesního a technologického hlediska. Stanete se expertem na ochranu osobních údajů a vaším úkolem bude navrhování a dodržování opatření a technických řešení, díky kterým dojde ke zlepšení ochrany osobních údajů na počátku všech nových projektů, produktů a iniciativ.
Budete využívat technické znalosti a přehled o vývoji, trendech a osvědčených postupech týkajících se ochrany osobních údajů. Kromě toho budete vyvíjet a publikovat metriky a řídicí panely pro sledování a zpracování procesů ochrany osobních údajů.
Vaším úkolem bude spolupracovat s IT, právními a regulačními členy týmu, aby bylo zajištěno dodržování místních a mezinárodních předpisů o ochraně osobních údajů. Budete vytvářet a spravovat procesní a nástrojová vylepšení pro PIA a DSR, navazovat pozitivní vztahy s interními partnery a provádět analýzy a vyhodnocení splnění požadavků týkajících se správy dat, mapování, maskování, archivace a šifrování.
Následující schopnosti a dovednosti jsou u uchazečů vítány:
o Bakalářský titul v oboru Informatika, podniková ekonomika, informační technologie nebo jiné relevantní oblasti.
o Minimálně 2 roky zkušeností z oblasti dodržování bezpečnosti, auditů, soukromí dat, řízení IT projektů nebo šifrování dat / maskování / tokenizace.
o Skutečná vášeň pro ochranu osobních údajů
o Zkušenost s řešeními a technologiemi pro ochranu dat, včetně - prevence ztráty dat (DLP), maskování dat / tokenizace, správy digitálních práv, klasifikace dat, zjišťování dat, šifrování dat a ochrany dat založených na cloudu
o Zkušenosti související s následujícími oblastmi: hodnocení rizik, vývoj politiky v oblasti bezpečnosti a ochrany soukromí, ochrana údajů nebo bezpečnostní strategie, obecné IT, ochrana osobních údajů a vývoj bezpečnostních kontrol, připravenost na dodržování předpisů (tj. GDPR, NYDFS, PCI, GAPP, SOX, HIPPA, GLBA) nebo technické bezpečnostní architektury.
o Pochopení vládních a organizačních předpisů včetně GDPR, Data Privacy, NIST, CUI, ISO
o Schopnost identifikovat mezery v implementaci
o Schopnost ovlivnit vedení a další partnery na různých úrovních organizace, aby zlepšovali ochranu osobních údajů
o Schonost pracovat samostatně v dynamickém prostředí, dodrčování termínů
" CIPP, CISA Schopnost rychlého a energického řešení problémů
Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou
Minimální vzděláníÚSV SměnnostPružná pracovní doba PracovištěHoneywell, spol. s r.o. - HTS CZ o.z., Tuřanka 1387/100, Slatina, 627 00 Brno 27 Mzda minimálně35000 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-16T03:11:08

Společnost

Honeywell, spol. s r.o.
  • Honeywell, spol. s r.o.
  • Kontakt : Martina Hanušová
  • E-mail : Martina.Hanusova@Honeywell.com
  • Adresa : Honeywell, spol. s r.o. - HTS CZ o.z., Tuřanka 1387/100, Slatina, 627 00 Brno 27

Klíčová slova

dat

osobních

údajů

ochrany

dodržování

ochranu

schopnost

předpisů

maskování

oblasti