PopisOšetřovatel/ka drůbeže je práce se zvířaty po celý den na snáškových halách nebo odchovnách.
Náplň práce je:
kontrola, krmení, napájení, sledování zdravotního stavu zvířat, hlášení poruch technologie, aplikace vitamínů či doplňků krmení prostřednictvím vodovodního řádu.
Sběr uhynulých ptáků je bohužel každodenní náplní, tak jako v každém živočišném provozu. Vedení velmi jednoduché evidence, kontrola dopravních cest s vejci a případně jejich přehazování na jinou dopravní cestu.
Úklid haly - zametání, ometání, mytí wapkou, pravidelně také zahrnuje práce vyskladňování a naskladňování haly zvířaty - vyndávání nosnic a dávání do přepravek, apod. není vhodné pro alergiky na prašné prostředí.
Nabízíme:
celoroční práci po zapracování na dobu určitou nebo neurčitou, zázemí stabilní společnosti, placené přesčasy, so + ne, příplatky + státní svátky. V případě kladného hospodářského výsledku 13. plat, naturální výhody, ošatné. Minimální vzděláníZákladní + praktická škola SměnnostNepřetržitý provoz PracovištěOVUS-podnik živočišné výroby, spol. s r.o. [1], Těhul 169, Kvíc, 274 01 Slaný 1 Mzda minimálně22000 Kč Nastoupit od2019-05-20

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-21T01:59:14

Společnost

OVUS-podnik živočišné výroby, spol. s r.o.
  • OVUS-podnik živočišné výroby, spol. s r.o.
  • Kontakt : Ema Vavroušková
  • Telefon : +420 734 314 857
  • E-mail : zootechnik@ovusslany.cz
  • Adresa : OVUS-podnik živočišné výroby, spol. s r.o. [1], Těhul 169, Kvíc, 274 01 Slaný 1

Klíčová slova

práce

haly

zvířaty

krmení

nosnic

prostředí nabízíme celoroční

prašné

alergiky

vhodné

apod