PopisMísto pracoviště:
-Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Prvotní kontakt:
- podání písemné přihlášky do výběrového řízení, termín uzávěrky přihlášek: 4. 6. 2019

Upřesňující údaje:
- nástup dle dohody

- Charakteristika vykonávané práce: výkon státní správy na úseku sociálně právní ochrany dětí. Zájemci, kteří splňují předpoklady a požadavky stanovené vyhlašovatelem, mohou do výběrového řízení posílat své písemné přihlášky se všemi předepsanými náležitostmi a přílohami na adresu MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Masarykovo nám. 1, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, nebo Biskupská 7, Praha 1, v označené obálce "VŘ/SP OSPOD" do 04.06.2019.
- Písemná přihláška zájemce musí obsahovat: jméno, příjmení, titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost a místo trvalého pobytu uchazeče, číslo občanského průkazu uchazeče (nebo dokladu povolení k pobytu, jdel-li o cizího státního občana), datum a vlastnoruční podpis uchazeče, příp. kontaktní údaje (telefon, e-mail). Přihláška ke stažení na webových stránkách města www.brandysko.cz v sekci volná pracovní místa MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. K přihlášce zájemce dále připojí tyto doklady: životopis s uvedením údajů o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší 3 měsíce; u cizích státních občanů též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem (pokud domovský stát takový dokument nevydá, doloží cizí státní občan čestným prohlášením), ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. PŘIHLÁŠKY NELZE POSÍLAT ELEKTRONICKY.

- Předpoklady: vysokoškolské vzdělání získané studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, nebo vyšší odborné vzdělání v oborech zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitativní a sociální činnost. Dle § 4 zák. č. 312/2002 Sb.: státní občanství ČR, případně cizí státní občan s trvalým pobytem na území ČR, starší 18 let, způsobilost k právním úkonům a bezúhonnost.

- Požadavky: orientace v oblasti sociální politiky a sociální práce, praxe v oblasti sociálně právní ochrany dětí vítána, dobré komunikační schopnosti, sociální cítění, schopnost samostatného řešení problémů, administrativní dovednosti, znalost práce na PC, zkouška zvláštní odborné způsobilosti při sociálně právní ochraně dětí vítána, řidičské oprávnění skupiny B, flexibilita a spolehlivost. Více informací na www.brandysko.cz, sekce volná pracovní místa



Zaměstnanecké výhody:
- stravenky, 3 dny zdravotního volna, příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostNeurčeno PracovištěMěsto Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Masarykovo náměstí 1/6, 25001 Brandýs n.Labem-St.Bol.1 Mzda minimálně19760 Kč Mzda maximálně29740 Kč Nastoupit od2019-06-17

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-21T01:59:14

Společnost

MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV
  • MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV
  • Kontakt : Jan Horčík
  • Telefon : +420 221 621 550,221 621 555,778 767 941
  • Adresa : Město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Masarykovo náměstí 1/6, 25001 Brandýs n.Labem-St.Bol.1

Klíčová slova

sociální

státní

uchazeče

labemstará

sociálně

právní

práci

pedagogiku

místo

vzdělání