PopisPožadujeme - SŠ vzdělání ekonomického směru, znalost podvojného účetnictví, kalkulace mezd a skladového hospodářství, znalost českých účetních standardů a práce s MS Excel na velmi dobré úrovni, min. 2 roky praxe na obdobné pozici, schopnost učit se novým věcem dobré komunikační schopnosti, schopnost pracovat v týmu, pečlivost a vysoká spolehlivost, smysl pro přesnost a detail, samostatnost, odolnost vůči stresu, výhodou znalost AJ a PJ na komunikativní úrovni.
Náplň práce - účtování a evidence přijatých a vydaných faktur a dobropisů, zasílání faktur přes EDI, účtování bankovních výpisů, kontrola salda zákazníků a dodavatelů, evidence majetku, odpisování a účtování o odpisech, rozdělení kompetencí dle vzdělání a praxe, spolupráce na tvorbě reportů, statistických výkazů, práce v účetním systému MS Nav, ostatní účetní a administrativní práce dle potřeby.
Prémie až 4.500,- Kč po zkušební době.
Životopis zaslat na e-mailovou adresu: kariera@vitakraft.cz
Pracoviště: Třanovice Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěTřanovice 287, 739 53 Hnojník Mzda minimálně18000 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-22T01:59:05

Společnost

Vitakraft CHOVEX s.r.o.
  • Vitakraft CHOVEX s.r.o.
  • Kontakt : Dagmar Cieslarová
  • E-mail : kariera@vitakraft.cz
  • Adresa : Třanovice 287, 739 53 Hnojník

Klíčová slova

práce

účtování

znalost

evidence

dle

praxe

dobré

schopnost

faktur

vzdělání