PopisPracoviště: Horní náměstí č.p. 424/23, Olomouc. Nástup od 1. srpna 2019, popř. dle vzájemné dohody.
Od uchazečů požadujeme:
- ukončené SŠ, nebo VŠ vzdělání v oboru;
- flexibilitu, spolehlivost, samostatnost, preciznost.
Uchazečům nabízíme:
- pracovní pozici v tradiční, stabilní a renomované instituci;
- platové zařazení dle platných předpisů (12. platová třída) a odpovídající praxe;
- zaměstnanecké benefity: stravenky;
- 5 týdnů dovolené;
Přihlášky, obsahující jméno, příjmení a kontaktní údaje (email, telefon) zasílejte spolu se strukturovaným životopisem a informací, zda požadujete zajištění korepetice buď v tištěné podobě poštou na adresu sídla MFO, anebo v elektronické podobě (dokumenty ve formátu PDF) na emailovou adresu inspektor@mfo.cz, a to nejpozději do 24. června 2019 včetně. Na obálku, resp. do předmětu emailu uveďte "VŘ - hráč v orchestru MFO - hráč skupiny I. houslí". Součástí emailové zprávy, popř. poštovní zásilky musí být vyjádření souhlasu s tím, že Moravská filharmonie Olomouc zpracovává osobní údaje příslušného uchazeče za účelem administrace tohoto výběrového řízení a vedení evidence uchazečů o zaměstnání. Pakliže uchazeč nevyjádří tento souhlas, nemůže být do VŘ zařazen a jím zaslané podklady mu budou odmítnuty a vráceny zpět.
Přihlášení uchazeči budou po datu uzávěrky příjmu přihlášek pozváni ke konkurzní předehrávce, která se uskuteční dne 26. června 2019 v sále MFO Reduta (Horní náměstí 23, Olomouc).
Konkrétní čas bude uchazečům upřesněn po termínu uzávěrky přihlášek do konkurzu. Předehrávka bude koncipovaná jako dvoukolová. K této předehrávce si každý uchazeč nastuduje:
- vybrané části orchestrálních partů, které jsou dostupné ke stažení on-line ve formátu PDF pod URL: http://www.mfo.cz/konkurzy (soubor s názvem "1. housle")
- sólový přednes, bližší specifikace tamtéž.
Případné další informace poskytne tajemník konkursní komise p. Radim Černín (email: inspektor@mfo.cz, tel.: 602 585 787), anebo koncertní mistr pan Antonín Hradil (email: A.F.Hradil@seznam.cz, tel.: 732 483 714). Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostNeurčeno PracovištěHorní náměstí 424/23, 779 00 Olomouc 9 Mzda minimálně24000 Kč Nastoupit od2019-08-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-23T02:00:58

Společnost

Moravská filharmonie Olomouc, příspěvková organizace
  • Moravská filharmonie Olomouc, příspěvková organizace
  • Kontakt : Kontakt
  • E-mail : inspektor@mfo.cz
  • Adresa : Horní náměstí 424/23, 779 00 Olomouc 9

Klíčová slova

mfo

podobě

předehrávce

adresu

uchazeč

formátu

června

horní

tel

uchazečů