PopisPředpoklad nástupu do zaměstnání: 1. 7. 2019 nebo dle dohody.
Doba trvání pracovního poměru: pracovní poměr na dobu neurčitou.
Platové zařazení: 8. platová třída (dle NV č. 341/2017 Sb., příloha č. 2).

Pracovní náplň: správce budov pro bytové i nebytové prostory, běžné opravy a údržby budov (řemeslné a elektrikářské práce), prověrky technické způsobilosti zařízení v budovách.

Předpoklady: státní občanství ČR, trvalý pobyt v ČR; nad 18 let věku, znalost jednacího jazyka; bezúhonnost, způsobilost k právním úkonům.

Kvalifikační předpoklady: střední vzdělání s maturitní zkouškou; specializační zkouška podle vyhlášky č. 50/1978 Sb., o odborné způsobilosti v elektrotechnice.

Další požadované dovednosti: vzdělání v oboru elektro, nebo minimálně 3 roky praxe v požadovaném oboru; vstřícnost k občanům a umění jednat s lidmi; časová flexibilita; manuální zručnost; znalost práce na PC, především v MS Office (Word, Excel).

Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, příspěvek na sport, kulturu, volný čas; služební mobilní telefon se zvýhodněným tarifem; 5 týdnů dovolené; 2 dny zdravotního volna; příspěvek na penzijní připojištění; další vzdělávání; po zapracování možnost získání služebního bytu.

Náležitosti přihlášky: jméno, příjmení a titul zájemce; datum a místo narození, státní příslušnost zájemce; místo trvalého pobytu zájemce (z důvodu kontaktu uveďte i tel. číslo nebo e-mail); číslo občanského průkazu, datum a podpis zájemce.

K přihlášce se připojí tyto doklady: strukturovaný životopis, ve kterém se uvedou údaje o předchozích a dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech; výpis z evidence rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, popř. čestné prohlášení o bezúhonnosti; úředně ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, kopie osvědčení o absolvované zkoušce podle vyhlášky č. 50/1978 Sb.

Termín podání přihlášek: do 13. června 2019 do 14:00 hodin.

Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované pracovní místo.
Výběrového řízení s uchazeči, kteří budou na základě zaslaných přihlášek splňovat podmínky pro zařazení do výběrového řízení, se uskuteční 20. června 2019.

Bližší informace podá Pavel Horvat, vedoucí Oddělení správy nemovitostí, telefon: 491 419 689, mobil: 777 752 426, e-mail: horvat@novemestonm.cz
Přihlášky doručte buď osobně na podatelnu MěÚ Nové Město nad Metují, nebo zašlete na adresu: MěÚ Nové Město nad Metují, nám. Republiky č. p. 6, PSČ 549 01.
Přední stranu obálky označte slovy: "Výběrové řízení - referent OSN - Neotvírat". Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz Pracovištěnáměstí Republiky 6, 549 01 Nové Město nad Metují 1 Mzda minimálně20000 Kč Mzda maximálně28000 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-24T01:57:04

Společnost

Město Nové Město nad Metují
  • Město Nové Město nad Metují
  • Adresa : náměstí Republiky 6, 549 01 Nové Město nad Metují 1

Klíčová slova

vzdělání

zájemce

řízení

příspěvek

město

přihlášek

oboru

vyhlášky

kopie

znalost