PopisPokud jste komunikativní a zajímají vás nové a moderní aplikace, máte nyní jedinečnou možnost se přidat do našeho obchodního týmu, který potřebujeme díky zvýšenému zájmu o naše produkty rozšířit. O co se jedná ?
O prodej a zavádění moderní komunikační platformy určené pro přímou komunikaci mezi občany a samosprávou, rodiči, žáky a školami, zaměstnanci a firmami apod. Více informací o produktu – (stačí kliknout na zvýrazněné nadpisy a otevřou se vám videa popisující důležité informace k platformě) :
Základní popis platformy :
Komunikační platformu pro SMART komunikaci s občany Mobilní Rozhlas www.mobilnirozhlas.cz využívá téměř 500 samospráv v ČR a jejich počet stále roste, což jen potvrzuje zvyšující se zájem o efektivní komunikaci v samosprávě, institucích i firmách.
Tvůrcem této komunikační platformy je spol. NEOGENIA www.neogenia.cz .
Tato nabídka je určena zejména pro obchodníky - OSVČ, které již nebaví prodávat energie, finanční produkty apod., ale mají zájem a chuť na něco nového s velkým potenciálem i do budoucna. Nabízíme měsíční paušál na provoz, odměny nejen jednorázové z objemu prodeje produktů, ale i podíly z provozu a další benefity. Pokud máte zájem o bližší informace, volejte, nebo pište.

Minimální vzděláníÚSV SměnnostNeurčeno PracovištěCZMOBIL s.r.o., Svépomoc III 2204, 750 02 Přerov Mzda minimálně30000 Kč Mzda maximálně1000000 Kč Nastoupit od2019-06-15

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-28T10:04:42

Společnost

Sivera electronic s.r.o.
  • Sivera electronic s.r.o.
  • Kontakt : Milan Sivera
  • Telefon : 606771771
  • E-mail : info@sivera.cz
  • Adresa : CZMOBIL s.r.o., Svépomoc III 2204, 750 02 Přerov

Klíčová slova

komunikaci

platformy

zájem

komunikační

občany

produkty

moderní

apod

informace

osvč