PopisMáš rád nové technologie? Bez mobilu a tabletu se neobejdeš? Baví Tě dělat byznys? Tak čti dál.
My v System4u žijeme mobilními technologiemi. Svým zákazníkům poskytujeme služby v oblasti Enterprise Mobility Management (EMM) a jsme špičkou mezi poskytovateli těchto služeb.

Do svého týmu nadšenců pro mobilní technologie hledáme kolegu/kolegyni na pozici obchodník. Pokud máš jistotu, že by Tě to bavilo, pojď do toho!

Co u nás budeš dělat
Tvou hlavní náplní práce bude prodej našich služeb z oblasti MDM, tedy správy a zabezpečení firemních mobilních zařízení. Budeš vyhledávat nové obchodní příležitosti, starat se o stávající klienty a to jak u nás, tak i v zahraničí. V začátcích Ti budou oporou zkušenější kolegové a pro tuto práci Tě důkladně proškolíme.

Hlavním působištěm Tvé práce bude Praha, ale cestovat budeš po celé ČR i do zahraničí. Kancelář budeš mít doma a když budeš mít pocit, že Ti chybí kolektiv, přijedeš za námi do Brna.

Co bys nám měl nabídnout
Hlavně to, co dělá obchodníka obchodníkem, tedy empatie, komunikativnost, cílevědomost, prezentační dovednosti a ještě dalších 1000 vlastností, které sem už snad ani nebudeme psát.

Měl bys v sobě hlavně mít nadšení pro mobilní technologie a znalost tohoto specifického trhu. Taky trocha té úředničiny se hodí, povedeš si obchodní agendu, budeš zpracovávat výběrová řízení. Určitě využiješ i angličtinu a dostaneš příležitost prezentovat firmu i sebe na odborných konferencích u nás, i v zahraničí.

Co Ti nabízíme my
Samozřejmě plat odpovídající popsané pozici s podíly na výsledcích. Standardní výbavu obchodníka, auto, notebook, telefon. Také stravenky a 5 týdnů dovolené. Budeš se u nás neustále vzdělávat v oblasti mobilních technologií. Svůj pracovní čas si budeš plánovat podle sebe a určitě se s námi i dobře pobavíš na našich neformálních firemních akcích.

Děkujeme, že jsi si přečetl náš inzerát a pokud Tě zaujal, spoj se s námi.

Nástup je možný ihned, případně dle domluvy. Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěPraha Mzda minimálně30000 Kč Mzda maximálně50000 Kč Nastoupit od0000-00-00

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-17T11:10:27

Společnost

System4u a.s.
  • System4u a.s.
  • Kontakt : Jitka Šafářová
  • Telefon : 543210522
  • E-mail : jsafarova@system4u.com
  • Adresa : Praha

Klíčová slova

oblasti

technologie

obchodníka

sebe

firemních

mobilních

pozici

obchodní

mobilní

zahraničí