PopisNabídky s přehledem vzdělání a dosavadní praxe, zajílejste na výše uvedenou adresu nebo na e-mail sekretariat@chpr.szu.cz do 15.6.2019.
Nabídky budou posouzeny s ohledem na zamýšlenou pracovní činnost a pouze v případě, že budou odpovídat požadavkům, budou uchazeči kontaktováni a pozváni k osobnímu jednání.
Samostatný technický pracovník na zajišťování údržby a běžných oprav, revizí, prohlídek a prověrek budovy SZÚ Brno (zařízení budovy, různých přístrojů, motorgenerátoru a kompresoru, klimatizačních, mrazírenských a chladírenských jednotek), spolupracuje a kontroluje dodavatele technických prací v budově. Dále zajišťuje přenášení těžkých břemen, třídění a likvidaci odpadu, nákup vymezeného sortimentu zboží, úklid a drobné opravy okolí budovy. Řídí a udržuje vozidla SZÚ, účastní se cest v rámci ČR.

Požadavky: SO,ÚSO, technicky a zdravotně způsobilý k výkonu popsané činnosti,řidič sk. B,
Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěStátní zdravotní ústav, p.o. - pobočka Brno, Palackého třída 2952/3a, Královo Pole, 612 00 Brno 12 Mzda minimálně14960 Kč Mzda maximálně22550 Kč Nastoupit od2019-06-15

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-30T01:56:54

Společnost

Státní zdravotní ústav, příspěvková organizace
  • Státní zdravotní ústav, příspěvková organizace
  • Kontakt : Sekretariát
  • E-mail : sekretariat@chpr.szu.cz
  • Adresa : Státní zdravotní ústav, p.o. - pobočka Brno, Palackého třída 2952/3a, Královo Pole, 612 00 Brno 12

Klíčová slova

budovy

szú

nabídky

budově

odpadu

likvidaci

třídění

břemen

těžkých

zajišťujepřenášení