PopisMísto výkonu práce: Moravskoslezský kraj, krajský úřad v Ostravě
Oznámení o výběrovém řízení je na adrese www.msk.cz v sekci volná místa. Přihlášku do výběrového řízení a uvedené materiály je nutné doručit osobně nebo prostřednictvím doručovacích služeb na podatelnu krajského úřadu v době úředních hodin podatelny do 12. 6. 2019 na adresu: MORAVSKOSLEZSKY KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor kancelář ředitele krajského úřadu, oddělení personální, 28. října 117, 702 18 Ostrava, v zalepené obálce s označením VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - neotvírat, s uvedením adresy podavatele. Přihlášky doručené po tomto datu nebudou do výběrového řízení zařazeny.
Přihlášku včetně výše uvedených dokumentů lze podat rovněž prostřednictvím datové schránky, popř. e-mailem s minimálně zaručeným elektronickým podpisem.
Lze využít vzor, který naleznete na https://www.msk.cz/cz/volna_mista/dokumenty-k-vyberovemu-rizeni-ke-stazeni-88499/.
Přílohy přihlášky se uchazečům nevrací, je možné si je osobně vyzvednout do 30 dnů po obdržení vyrozumění o výsledku výběrového řízení. Nevyzvednuté přílohy přihlášky budou skartovány.

Termín rozhovorů s vybranými uchazeči a časový harmonogram budou uvedeny v elektronické pozvánce nebo oznámeny telefonicky. Ostatní uchazeči budou vyrozuměni o výsledku po ukončení výběrového řízení e-mailem.

Požadavky:
VŠ Mag. - zaměření veřejnosprávní, pedagogické, ekonomické, humanitní, přírodovědné.
Uživatelská znalost práce na PC (MS Office, Internet), pracovní zkušenosti v oblasti dalšího vzdělávání. Pedagogická praxe v oblasti středního vzdělávání výhodou. Zkušenosti s přípravou a realizací projektů spolufinancovaných ze zdrojů Evropské unie, znalost AJ slovem i písmem (B2), práce s GINIS, řidičský průkaz skup. B a zkouška zvláštní odborné způsobilosti výhodou.

Požadované doklady:
a) Profesní životopis se zaměřením na popis vykonávaných činností,
b) výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce,
c) ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání,
d) přihláška.

Vhodné i pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity.

Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostPružná pracovní doba PracovištěMoravskoslezský kraj, krajský úřad, 28. října 2771/117, 702 00 Ostrava 2 Mzda minimálně21480 Kč Mzda maximálně32290 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-30T01:56:54

Společnost

Moravskoslezský kraj
  • Moravskoslezský kraj
  • Kontakt : Roxana Macháčková
  • Telefon : +420 595 622 694
  • E-mail : roxana.machackova@msk.cz
  • Adresa : Moravskoslezský kraj, krajský úřad, 28. října 2771/117, 702 00 Ostrava 2

Klíčová slova

řízení

výběrového

přihlášky

práce

znalost

krajského

prostřednictvím

osobně

oblasti

vzdělávání