PopisJsme dynamicky rostoucí firma Autosklo GO a.s., s pobočkami po celé ČR. Naším posláním je kompletní servis autoskel - opravy a výměny, na pobočkách i u zákazníka.

Právě hledáme posilu na pozici "Létajícího autoskláře" - mobilního technika pro regiony Čech. Pokud jste autosklář nebo automechanik, máme pro vás zajímavou příležitost. Mobilní technik vyjíždí v servisním vozidle a podporuje kolegy v regionu přímo na pobočkách, případně vyráží do akce přímo k zákazníkovi. Uvažujete-li o změně, chcete-li zajímavé finanční ohodnocení, zaměstnavatele, který si vás bude vážit nebo jen zkusit něco nového, pošlete nám něco o sobě a kontakt na Vás.

Výhodou, nikoli podmínkou je vyučení v technickém oboru, zkušenost se servisem automobilů nebo přímo autoskel. ŘP B je samořejmě potřeba.
S chutí do práce a pozitivním přístupem jde všechno líp.

www.autosklogo.cz
mkratky@autosklogo.cz Minimální vzděláníZákladní + praktická škola SměnnostJednosměnný provoz PracovištěAutosklo GO a.s. - ČB, Mobilní technik pro Střední, Západní Čechy, Prahu Mzda minimálně25000 Kč Mzda maximálně35000 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-30T14:35:04

Společnost

Autosklo GO a.s.
  • Autosklo GO a.s.
  • Kontakt : Miroslav Krátký
  • E-mail : mkratky@autosklogo.cz
  • Adresa : Autosklo GO a.s. - ČB, Mobilní technik pro Střední, Západní Čechy, Prahu

Klíčová slova

přímo

autoskel

pobočkách

pošlete

nového

zkusit

vážit

zaměstnavatele

ohodnocení

dynamicky