PopisKontakt e-mailem.

Požadujeme VŠ vzdělaní se znalostí produktů Microsoft ( různé verze Windows, Office a serverové produkty Windows, Sever a Exchange). Přehled v oblasti IP telefonie, MS SQL a zkušenosti s Linuxem, Novellem a virtualizací jsou vítány. Hlavní náplň: instalace koncových pracovních stanic PC. Zajištění chodu interních systémů a aplikací (zaškolíme), správu serverů (především Windows) a zařízení (firewall, switche, WIFI, síťové a lokální tiskárny). Zajišťování uživatelské podpory pracovníkům v určené oblasti, vytváření a vedení dokumentace IT a spolupráce na projektech. Podrobnosti viz příloha. Motivační dopis doplněný strukturovaným profesním životopisem, kopií dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání doručte na adresu nebo níže uvedený e-mail.
Dovolená v délce 5ti týdnů, stravenky, podnikové stravování, indispoziční volno, firemní školka

Hlavní náplň činnosti:
Instalace koncových pracovních stanic PC. Zajištění chodu interních systémů a aplikací (zaškolíme), správu serverů (především Windows) a zařízení (firewall, switche, WIFI, síťové a lokální tiskárny). Náplní práce je také zajišťování uživatelské podpory pracovníkům v určené oblasti, vytváření a vedení dokumentace IT a spolupráce na projektech, rozvoji a optimalizaci IT, dodržování norem, postupů a sledování trendů v oblasti IT a jejich uplatňování v praxi. Vítáme zájem o vzdělávání se v IT a ochotu učit se novým věcem, samostatnost a smysl pro týmovou spolupráci.
Požadujeme:
Vyžadujeme znalost produktů Microsoft (různé verze Windows, Office a serverové produkty Windows Server a Exchange). Přehled v oblasti IP telefonie, MS SQL, MySQL a zkušenosti s Linuxem, Novellem a virtualizací jsou vítány.


Nabízíme:

- platové zařazení podle praxe a nařízení vlády č. 341/2017 Sb.
- pružná pracovní doba
- příjemné pracovní prostředí
- příspěvek na stravování - závodní stravování
- dovolená v délce 5 týdnů
- indispoziční volno - 4 dny v kalendářním roce
- firemní školka
- možnost školení v oblasti IT


Termín nástupu do pracovního poměru: 17. 6. 2019 nebo dle dohody


Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostPružná pracovní doba PracovištěStátní zdravotní ústav se sídlem v Praze - sídlo, Šrobárova 49/48, 100 00 Praha 10 - Vinohrady Mzda minimálně16000 Kč Mzda maximálně28000 Kč Nastoupit od2019-06-17

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-05T02:33:36

Společnost

Státní zdravotní ústav se sídlem v Praze
  • Státní zdravotní ústav se sídlem v Praze
  • Kontakt : Martin Kovanda
  • E-mail : martin.kovanda@szu.cz
  • Adresa : Státní zdravotní ústav se sídlem v Praze - sídlo, Šrobárova 49/48, 100 00 Praha 10 - Vinohrady

Klíčová slova

oblasti

windows

zajišťování

aplikací

správu

serverů

především

zařízení

firewall

switche