PopisSOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/-ICE
- PP na dobu určitou, nástup 1.7.2019
- Náplň práce: přímá práce s klienty včetně administrativy spojené s výkonem činnosti, poskytování základního sociálního poradenství. Pracovník poskytuje klientům pomoc a podporu, provází je v obtížných životních situacích. Práce probíhá převážně terénní formou. Dále se podílí na prezentaci služby a aktivně spolupracuje s návaznou sociální sítí.
- Nabízíme: Práci na 1,0 úvazku (na dobu 1 roku s možností dalšího prodloužení) , zajímavou a tvořivou práci v sociální oblasti, práci s rodinami ohroženými sociálním vyloučením
práci v mladém a přátelském kolektivu, možnost uplatnění svých zkušeností v dynamicky se rozvíjející organizaci s dlouholetou tradicí, pružnou pracovní dobu, podpora dalšího profesního rozvoje, možnost seberealizace; 5 týdnů dovolené, 3 dny sick day aj.
- Požadujeme: VOŠ/VŠ vzdělání - odborná způsobilost dle Zákona o soc. službách č.108/2006 Sb., trestní bezúhonnost, schopnost pracovat v týmu i samostatně, dobré komunikační schopnosti, počítačová gramotnost (WORD, EXEL, internet), řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič)
- Uvítáme: zkušenosti s prací s rodinami v obtížné životní situaci, praxi na pozici sociálního pracovníka, znalost standardů kvality sociálních služeb, zákona o sociálních službách, zákona o sociálně-právní ochraně dětí
- Náležitosti přihlášky: strukturovaný životopis s prohlášením: "Souhlasím s poskytnutím osobních údajů uvedených v tomto životopise a jejich schraňováním pro účely výběrového řízení Salinger, z.s., kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, čestné prohlášení o trestní bezúhonnosti, popř. výpis z rejstříku trestů ne starší 3 měsíců
- Přihlášky zasílejte do 16. 6. 2019 na e-mail kc.zip@salinger.cz. K ústnímu pohovoru budou pozváni/y pouze vybraní/é uchazeči/ky.
Vybraní/é chazeči/ky budou o přesném termínu ústního výběrového řízení informováni/y e-mailem.
Zasláním životopisu vyjadřujete souhlas s použitím svých osobních údajů za účelem výběrového řízení.
Salinger, z.s. si vyhrazuje právo prodloužit výběrové řízení, případně neobsadit pracovní pozici, pokud uchazeči/ky nenaplní očekávání organizace.
- Pokud nebude přihláška obsahovat výše uvedené náležitosti, nebude uchazeč
přizván k výběrovému řízení. Osobní dokumenty uchazečů se bezprostředně po ukončení výběrového řízení vracejí zpět uchazečům nebo skartují.
- Kontakt: Mgr. Šárka Zbiňová, vedoucí Komunitního centra ZIP, tel. 774 807 052


Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostJednosměnný provoz PracovištěSalinger Pospíšilova, Pospíšilova 698/17, 500 03 Hradec Králové 3 Mzda minimálně21000 Kč Mzda maximálně23000 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-06T02:48:59

Společnost

Salinger, z.s.
  • Salinger, z.s.
  • Kontakt : Šárka Zbiňová
  • Telefon : +420 774 807 052
  • E-mail : kc.zip@salinger.cz
  • Adresa : Salinger Pospíšilova, Pospíšilova 698/17, 500 03 Hradec Králové 3

Klíčová slova

řízení

výběrového

sociální

dobu

práci

práce

zákona

osobních

rodinami

pracovní