Popismožnost prodloužení pracovního poměr na dobu neurčitou. Mzda dle odpracovaných let a praxe. Vhodné i pro absolventy a osoby se zdravotním postižením.
Náplň práce:
provádění domovnických prací včetně odborných řemeslných prací při opravách a údržbě domovních, popřípadě ubytovacích objektů menšího rozsahu a technického vybavení, například údržbářské práce, zahradnické, zednické a zámečnické práce. Řízení referenčního vozidla.
Vyžadujeme flexibilitu, nekonfliktnost, komunikativnost a trpělivost v kontaktu s uživateli DNS. Nutné řidičské oprávnění skupiny B.
Práce na ranní směny.
Nabízíme:
Závodní stravování, osobní ohodnocení po zkušební době v případě spokojenosti, systém odměn po zkušební době a další výhody vyplývající z kolektivní smlouvy (příspěvky na rekreaci, příspěvek na penzijní připojištění apod.)
Způsob prvního kontaktu:
-telefonicky Po-Pá od 8.00-14.00 hod.
-osobně po tel. dohodě v Čížkovicích, Na Svobodě 172
-e-mailem.

Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěCentrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace - Domov Na Svobodě Čížkovice, Na Svobodě 172, 411 12 Čížkovice Mzda minimálně13350 Kč Mzda maximálně18240 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-07T01:57:22

Společnost

Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
  • Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
  • Kontakt : Jana Kuglerová
  • Telefon : +420 778 407 037
  • E-mail : jkuglerova@csplitomerice.cz
  • Adresa : Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace - Domov Na Svobodě Čížkovice, Na Svobodě 172, 411 12 Čížkovice

Klíčová slova

prací

době

zkušební

práce

možnost

směny nabízíme závodní

případě

ohodnocení

osobní

stravování