PopisPracoviště: Horní náměstí č.p. 583 Olomouc.
Druh práce: výkon sociálních činností statutárního města Olomouce zařazených v odboru sociálních věcí Magistrátu města Olomouce.
Požadavky a předpoklady:
- dosažené vzdělání, obor: dle § 110 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách
a) vyšší odborné vzdělání získané absolvováním vzdělávacího programu akreditovaného podle zvláštního právního předpisu, v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitativní a sociální činnost.
b) vysokoškolské vzdělání získané studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, akreditovaném podle zvláštního předpisu.
c) absolvování akreditovaných vzdělávacích kurzů v oblastech uvedených v písmenech a) a b) v celkovém rozsahu nejméně 200 hodin a praxe při výkonu povolání sociálního pracovníka v trvání nejméně 5 let, za podmínky ukončeného vysokoškolského vzdělání v oblasti studia, která není uvedena v písmenu b).
- praxe v oboru výhodou,
- zkouška zvláštní odborné způsobilosti výhodou,
- znalost aktuálních předpisů ze sociálně - právní oblasti,
- dovednost a zkušenost práce s klientem (včetně vedení spisové dokumentace),
- schopnost samostatné práce s týmové spolupráce,
- dobré komunikační schopnosti,
- dobrá znalost práce na PC (Word, Excel),
- ŘP sk. B,
- ochota soustavně se vzdělávat a učit se novým postupům.
Nabízíme zajímavou a smysluplnou práci, zaškolení, podporu při dalším vzdělávání.
Pracovní poměr na dobu neurčitou.
Náležitosti přihlášky jsou: jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost a místo trvalého pobytu; číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana; datum a podpis uchazeče.
K přihlášce je nutno přiložit:
- strukturovaný životopis s údaji o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností,
- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením,
- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.
- u vzdělání vysokoškolského v oborech, které nejsou v tomto oznámení uvedeny, doklad o splnění kvalifikačního předpokladu dle zákona č 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů.
Přihlášku s požadovanými doklady zašlete nejpozději do 21. června 2019 na adresu: Magistrát města Olomouce, oddělení personální a právní, Horní náměstí č. p. 583, Olomouc 779 11; telefon: 585 513 204/298/295/294. Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami. Později zaslané přihlášky nemůžeme zařadit do výběrového řízení.
Výběrové řízení a tiskopisy jsou k dispozici na internetové adrese: http://edeska.olomouc.eu (kategorie: Výběrová řízení na zaměstnance SMOI; Vyhledat) nebo na oddělení personálním a právním. Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostJednosměnný provoz PracovištěHorní náměstí 583, 779 00 Olomouc 9 Mzda minimálně19760 Kč Mzda maximálně29740 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-08T01:56:47

Společnost

Statutární město Olomouc
  • Statutární město Olomouc
  • Kontakt : Informace
  • Telefon : +420 585 513 204/294/295/298
  • Adresa : Horní náměstí 583, 779 00 Olomouc 9

Klíčová slova

sociální

vzdělání

práci

sociálních

práce

právní

doklad

města

přihlášky

datum