PopisPracoviště: ÚP ČR - Krajská pobočka v Ostravě, ul. Pivovarská 84/1, Ostrava. Na základě cestovních příkazů bude psycholog vysílán i na služební cesty do míst realizace projektu - Karviná, Nový Jičín, Frýdek-Místek, Opava, Krnov, Bruntál.

V případě zájmu pošlete prosím nejpozději do 20.6.2019 strukturovaný životopis na e-mail lucie.norysova@uradprace.cz, do předmětu zprávy uveďte "VŘ psycholog 50+". Více informací o projektu "Jdi dál! 50+ v MSK": www.uradprace.cz/jdidal.


Specialista - psycholog zajišťuje pracovně-profesní diagnostiku uchazečů o zaměstnání v rámci projektu "Jdi dál! 50+ v Moravskoslezském kraji". Psycholog bude pracovat na základě Dohody o pracovní činnosti. Předpokládaná pracovní doba: 8:00 - 15:00, 2 dny v týdnu - volba dnů dle domluvy (harmonogram bude stanoven po oboustranné dohodě vždy měsíc předem).
Psycholog zajišťuje: pracovní diagnostiku účastníků projektu, provádí psychologická vyšetření (testování, individuální pohovory) s cílem zhodnocení profesních předpokladů z hlediska osobnostních charakteristik a uplatnitelnosti na trhu práce, poskytuje kariérové poradenství, individuální i skupinovou formou, motivuje a aktivizuje klienty, spolupracuje s realizačním týmem projektu při zpracování metodiky aj. Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěÚřad práce České republiky, Krajská pobočka v Ostravě, ul. Pivovarská, Pivovarská 84/1, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava 2 Mzda minimálně290 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-11T02:03:34

Společnost

Úřad práce České republiky
  • Úřad práce České republiky
  • Kontakt : Lucie Norysová
  • E-mail : lucie.norysova@uradprace.cz
  • Adresa : Úřad práce České republiky, Krajská pobočka v Ostravě, ul. Pivovarská, Pivovarská 84/1, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava 2

Klíčová slova

projektu

psycholog

pracovní

individuální

základě

quotjdi

50+

diagnostiku

zajišťuje

testování