PopisPožadujeme: středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání, orientace v realitě neziskových organizací, řidičský průkaz sk. B, perfektní práce na PC (word, excel, grafické programy) kultivovaný písemný projev, schopnost prezentace, komunikační zdatnost, jednání a vyjednávání, argumentační dovednosti, myšlení v souvislostech, empatie, kreativita, nadšení, ztotožnění se s posláním organizace, akceptace cílové skupiny organizace, schopnost vyrovnat se s odmítnutím, práce v týmu i samostatně.
Výhodou je praxe v neziskové organizaci nebo oblastech jako je marketing, PR či žurnalistika.
Nabízíme: úvazek 0,5 s možností rozšíření, stabilní pracovní uplatnění v příjemném kolektivu, samostatný výkon práce dle pokynů nadřízeného, práce v neziskové organizaci, zaměstnanecké benefity
Popis práce: jedná se o samostatnou činnost na 0,5 úvazek, při níž fundraiser vyhledává a motivuje potenciální dárce z řad firem, organizací či jednotlivců k jednorázové či pravidelné finanční či hmotné podpoře činnosti organizace. Vytváří a udržuje dobré vztahy s dárci, přáteli a podporovateli organizace. Práce je zaměřena na získávání finančních prostředků a vytvoření stabilní sítě podporovatelů. Dále jsou též úkolem fundraisera kvalitní PR, vedení databáze dárců, vytváření a koordinování projektů spojených s fundraisingem nebo PR, pořádání a koordinování benefičních akcí. Celkově je to velice kreativní práce, vyžadující nadšení, elán a zodpovědnost.
Průběh a podmínky výběrového řízení:
V prvním kole zájemci pošlou do 20. 2. 2019 na adresu ranapece.zlin@volny.cz
a) profesní životopis,
b) motivační dopis, ve kterém uchazeči nastíní i vlastní představu o tom, co dělá fundraiser.
c) písemnou žádost o podporu Střediska rané péče EDUCO Zlín od místní firmy (vyberte sami nějakou reálnou místní firmu a písemně ji požádejte o podporu/nabídněte aktivitu, skrze kterou by firma mohla neziskovou organizaci podpořit) Rozsah a forma žádosti je na každém zájemci.
Druhé kolo se bude konat 5. března 2019.

Výhody: stabilní pracovní uplatnění v příjemném kolektivu, služební notebook a telefon, vzdělávání, velice pěkné pracovní prostředí.


Minimální vzděláníÚSV SměnnostJednosměnný provoz PracovištěStředisko rané péče EDUCO Zlín, z. s. - sídlo, třída Tomáše Bati 385, Louky, 763 02 Zlín 4 Mzda minimálně24000 Kč Nastoupit od2019-07-10

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-12T01:57:01

Společnost

Středisko rané péče EDUCO Zlín, z. s.
  • Středisko rané péče EDUCO Zlín, z. s.
  • Kontakt : Šárka Štěpáníková
  • E-mail : ranapece.zlin@volny.cz
  • Adresa : Středisko rané péče EDUCO Zlín, z. s. - sídlo, třída Tomáše Bati 385, Louky, 763 02 Zlín 4

Klíčová slova

práce

organizace

pracovní

organizaci

stabilní

kolektivu

příjemném

organizací

neziskové

schopnost